Stäng

Missfärgade tänder

Missfärgade tänder

Det är inte alltid lätt att hålla sig för skratt. Men kanske gör du det medvetet fast du inte vill? Det finns ju så många clowner där ute och livet är som bekant lite av en skön cirkus. Visst, allt är inte roligt här i livet men självklart ska du kunna le och skratta utan att tänka på hur dina tänder ser ut. Din mun och dina tänder utsätts hela tiden för olika sorters angrepp från mat, dryck, rökning, snus, bakterier, virus, smuts, sol, väder och vind samt olika ämnen i luften. Människor har helt naturligt olika färg på tänderna och det är vanligt att färgen blir mörkare med åren. Färgskiftningar sker även genom att starka färgämnen från tobak, mat och drycker tränger in i emaljen och tandbenet (dentinet). Det kan även bero på ärftliga sjukdomar som påverkar tänderna när de bildas i käkarna men också rotfyllda tänder kan få en blågrå missfärgning med tiden. För många är missfärgade tänder irriterande men det är viktigt att du använder rätt produkter anpassade för just dig och dina behov. Om du har besvär med tunn emalj, blottlagda rotytor, borstskador eller isande tandhalsar så ska du undvika att bleka dina tänder för dessa besvär ökar risken att drabbas av biverkningar i form av isningar. Är det så att du röker eller snusar ska du också stå undvika att bleka tänderna då färgämnen i tobaken kan göra att resultatet blir sämre än innan.

Tandborstar, tandkräm, tandblekning, tungskrapa, munvatten, tandtråd, munskölj, munvatten finns för många olika typer av munhygien och tandvård mot munsår, munblåsor, dålig andedräkt, ilningar, torra läppar, karies och muntorrhet. Vi på Gosharp hjälper dig hitta dina favoriter genom ett noga utvalt sortiment med sköna, effektiva produkter mot missfärgade tänder för män. För du ska inte hålla dig för skratt, tvärt om! "Ett gott skratt förlänger livet"!

Sortering:
iWhite Instant tandkräm 75 ml
Från 47 kr
Ord.pris: 76 kr
Try it! -20%
iWhite Instant är en tandkräm för vitare tänder. Formuleringen bygger på tre aktiva ingredienser: PAP är en ny...
Brilliant Smile Whitening Boost Tandkräm 20 ml
48 kr
Ord.pris: 96 kr
Sale
-50%
Brilliant Smile Whitening Boost är en intensivtandkräm som kan användas som en tvåveckorskur, när man vill fräscha upp...

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
TickFri frakt för prenumeranter
TickReturrätt 14 dagar!
TickSkickas inom 24h