Stäng

Skäggproblem

Fått ett problem på halsen? Då är du välkommen i gänget och se dig själv i spegel för att sedan ta tag i det som en man, ansikte mot ansikte. Skäggproblem är inget ovanligt och det finns produkter som hjälper dig hantera och förebygga dessa. Vanligast är väl ett kliande skägg och det kan bero på svamp eller eksem i skägget, torr skäggbotten eller som vanligast att skäggbotten är instängd och du behöver mjuka upp och rengöra effektivare. Om du nyligen skaffat skägg så innebär det att den rakning som du tidigare gjorde dagligen, och som hade en slags peelingfunktion, nu har upphört. Därför behöver du med skägg regelbundet använda milda rengöringsprodukter och peeling för att undvika skäggfinnar samt torr eller flagnande hud i skäggbotten som kliar och irriterar. Har du rätt grejer får du bort döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Tvål är tabu och ska aldrig användas i ansiktet utan gör det bara värre. Avsluta sedan med för att smörja in med en skäggolja eller skäggbalsam så mjukar du upp både skägget och huden i skäggbotten. Sedan bör du borsta skägget lite oftare då det syresätter skäggbotten. Skäggolja, elixir, återfuktare, skäggschampo, skäggbalsam och skäggborstar finns för många olika hudtyper. Vi på Gosharp hjälper dig hitta dina favoriter genom ett noga utvalt sortiment med sköna, effektiva grejer mot olika skäggproblem för oss män.

Sortering:
Beard Junk by Waterclouds Beard Wash 150 ml
Från 94 kr
Ord.pris: 188 kr
Try it! -50%
BEARD JUNK by Waterclouds Beard Wash är ett milt skäggschampo speciellt utformat för rengöring av skägg och skäggbotten.
Beard Junk by Waterclouds Beard Lubricant 50 ml
Från 114 kr
Ord.pris: 228 kr
Try it! -50%
BEARD JUNK Beard Lubricant är en skäggolja som återfuktar både skägg och skäggbotten samt effektivt motverkar klåda i...
Beard Junk by Waterclouds Beard Tonic 150 ml
Från 98 kr
Ord.pris: 196 kr
Try it! -50%
BEARD JUNK by Waterclouds BeardTonic är en Leave-in intensiv kur som förebygger klåda samtidigt som den svalkar,...

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
TickFri frakt för prenumeranter
TickReturrätt 14 dagar!
TickSkickas inom 24h