Stäng

BAKGRUND

Männen har på allvar de senaste åren gjort sitt intåg på fåfängans marknad. Enligt en undersökning gjord 2013 av skönhetssajten Escentual.com uppgav 20 procent att de noppade sina ögonbryn och 11 procent av de svarande använde concealer. Högst på männens prioriteringslista för att känna sig attraktiva fanns rakning och vaxning. Men fortfarande anses det lite tabu för en man att gå in på det stora varuhusets skönhetsavdelning och fråga efter vilken foundation som passar hans hy bäst. Istället väljer de flesta den enkla vägen. Enligt undersökningen lånar hela 34% av männen skönhetsprodukter av sin partner. Att män i allt större utsträckning behöver egna forum för att bekvämt och diskret handla väsentliga favoriter för att  bli sitt bästa jag, det råder det ingen tvekan om.

 

AFFÄRSIDÉ

Att erbjuda produkter på Internet, som män behöver dagligen för att må bra.

 

Vårt sortiment täcker hela kroppens behov, allt från rakning, styling och kosttillskott till intimprodukter, egenvård och underkläder. Självklart kör vi bara grejer från kända och uppskattade varumärken. Vår idé är att göra alla dessa produkter mer tillgängliga för män som aldrig vill stå utan.

 

Vision

Ingen man ska behöva stå utan livets nödvändigheter, när de behövs som mest.

 

Vi vänder oss i första hand mot aktiva män med många järn i elden. Då är det lätt att prioritera bort inköpen av grejerna de egentligen behöver för att bli sitt bästa jag varje dag. Oavsett om det handlar om glömska, brist på tid eller helt krasst att det inte känns ok att fixa prylarna nere i butiken, så ska ingen man man riskera att stå utan de dagliga och sköna favoritgrejerna. Därför löser vi på Go Sharp det här problemet, genom att löpande skicka grejerna de behöver, på schemalagda tider och anpassat efter ditt behov. Uppsidan? Förutom att de inte behöver stå utan igen, så får de mer tid till träningen, polarna, jobbet eller familjen.

 

 

  

Telefon: 08 - 50 90 22 20 

e-post: team@gosharp.se

Organisationsnummer: 556595-9920

Gosharp.com Nordic AB, Box 7769, 103 96 Stockholm

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
TickFri frakt för prenumeranter
TickReturrätt 14 dagar!
TickSkickas inom 24h